S lavnostní zahájení ročníku 2017 s představením hostujících skupin vypukne ve 13:00. Během dne se můžete těšit
na historický šerm, taneční vystoupení, soutěže pro děti i kejklíře. Ve večerních hodinách pak program
zakončí koncert a ohňová show!



časdélka vstupuVystoupeníSkupina
13:00 - 13:05 5 min Zahájení festivalu, představení skupin a sponzorů
13:05 - 13:30 30 min Jaroslav Moudrý - šermířské představení Nuntius Regis
13:30 - 13:50 20 min Normanský výcvik - šermířské představení Argyll
13:50 - 14:05 15 min Dvorské tance Via Nemesis
14:05 - 14:25 20 min Šermířské ukázky Jezerničtí pánové
14:25 - 14:40 15 min Hlad - představení Taurus
14:40 - 14:45 5 min Orientální tance Karima timea
14:45 - 15:25 40 min Rytířský turnaj - HMB HMB
15:25 - 15:50 25 min Příjezd Jana Jindřicha Lucemburského - průvod
15:50 - 16:30 40 min Čarodějův učeň - loutkové divadlo Q10
16:30 - 17:10 40 min Jak se křižáci chystali na husity - šermířské představení Mohelnická sebranka
17:10 - 17:15 5 min Orientální tance Karima Timea
17:15 - 17:35 20 min Ukázky z akrobacie filmových šermířů Jezerničtí pánové
17:35 - 18:15 40 min Pirátky - taneční představení Via Nemesis
18:15 - 18:30 15 min Ples – šermířsko-taneční představení Taurus
18:30 - 18:45 15 min Záskok - šermířské představení PoDiVýNi
18:45 - 19:00 15 min Povídaní o středověkých střelných, palných a metných zbraních s ukázkami soubojů Historický spolek Kirri
19:00 - 19:15 15 min Čekání na purkmistra Revertar "Girls"
19:15 - 20:00 45 min Inkvizice templářů (nevhodné pre slabší povahy) Argyll
20:00 - 20:05 5 min Závěrečné defilé
20:10 - 21:05 55 min Koncert kapely Red Orm Red Orm
21:20 - 21:30 10 min Orientální tance Karima Timea
21:30 - 21:45 15 min Ohňová show Duo Fiame

Pořadatel si vyhrazuje právo na změnu programu.


Partneři akce



© Revertar 1994 - 2017shsrevertar@gmail.com